Delikatessbutik i Falkenberg

Falkenbergsbutiken

Korshags Deli är en fiskbutik med det lilla extra. Vårt fokus ligger på matglädje, riktigt bra produkter och personligt bemötande. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vårt intresse för såväl fisk och skaldjur som matlagning i stort. Vi vill att våra kunder ska känna sig varmt välkomna hos oss.

Vi erbjuder ett brett sortiment av nyrökt fisk, färsk fisk & skaldjur, delikatesser tillagade i vårt eget kök, dagens lunch och sallader. För beställning finns härliga bufféer och cateringupplägg. Vårt fokus är fisk och skaldjur, men vi har även alternativ baserat på fågel och kött.

Sedan våren 2015 är vår färskfiskdisk MSC-certifierad.

Varmt välkomna!

Beställningssortiment   Bufféer 2017   Receptfolder  Grilla lax

Hitta hit

Servicevägen 3
Falkenberg
Tel: 0346-71 57 59

Instagram: korshags_kokochbutik

Butik Malin

Öppettider

Måndag-Fredag 9-18
Lördag 9-14
Söndag – Stängt

Lördag 4 nov: Stängt

Butik Helgkasse

Tips!

Det är riktigt gott att grilla lax. Klicka här för tips om laxgrillning.

Vi erbjuder

 

Butik Nyroekt

Nyrökt fisk

Allt som tillverkas i fabriken kan du köpa i butiken. Varmrökt, kallrökt, gravad, rimmad och inkokt lax. Varmrökt makrill och sill. Såser, röror och senap.

 

Butik Farsk

Färsk fisk & skaldjur

MSC-certifierad fiskdisk med färsk fisk och skaldjur direkt från fiskhamnen i Göteborg. Egenkokade skaldjur. Kalixlöjrom av bästa kvalitet.

 

Butik Rulle2

Direkt från köket

Lyxig smörgåstårta, räksmörgåsar, fiskgratänger, laxspett, lyxig räkröra, sillinläggningar, västerbottenpaj, laxrosor, smörrebröd, tapas, sallader, baguetter, m.m.

 

Butik Pate

Catering

Vi hjälper gärna till och har många förslag på upplägg. Tänk på att beställa minst tre arbetsdagar innan. Läs mer om vårt beställningssortiment här!