Korshags - Godare mat från havet

Lediga tjänster

Just nu söker vi en säljare för dagligvaruhandeln. Välkomna att söka!

Fältsäljare DVH

Vill du vara med och bygga upp marknadens mest spännande premiumvarumärke inom rökt och gravad fisk? Korshags Food AB är inne i ett mycket expansivt skede och vi söker nu en hungrig fältsäljare för vårt norra distrikt.

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet inom försäljning till dagligvaruhandeln och/eller erfarenhet från avdelningsansvar i butiksledet. Kunskaper inom färskvaruområdet samt försäljning av premiumprodukter är meriterande. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, engagerad och brinner för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift blir att utveckla och driva Korshags försäljning på distriktet som du ansvarar för. Vi har höga tillväxtambitioner som bl.a. ska införlivas genom ett strukturerat säljarbete med passion för att hjälpa våra kunder att bli ännu bättre och sälja mer varor inom vårt segment.

Distrikt Norr

Det norra distriktet inkluderar områdena Norra Stockholm, Uppland, Västmanland, Gästrikland och Södra Dalarna.

Vi söker dig som
  • Dokumenterad säljerfarenhet från dagligvaruhandeln
  • Goda sälj- och förhandlingskunskaper
  • Målmedveten och resultatinriktad
  • Van att arbeta strukturerat självständigt och med hög självdisciplin
  • Social kompetens, god planerings- och samarbetsförmåga
  • Datorvana och kunskaper i butiksekonomi
  • Körkort (krav)

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i ett distrikt med stor potential. Du kommer att arbeta i ett kundorienterat företag i en miljö med engagerade och stöttande kollegor. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med oss på Korshags? Sök idag!

Ansökan

Maila din ansökan med personligt brev och CV till jobb@korshags.se; märkt "Fältsäljare, distrikt norr". Frågor kring tjänsten? Kontakta Försäljningschef Jonas Selander på 076 898 7030. Välkommen med din ansökan!

Korshags Food AB           

Korshags är ett familjeföretag i Falkenberg, Halland. Bolaget grundades 1980 och idag har vi 50 anställda och omsätter ca 150 mnkr. Vår ambition är att genom inspiration, äkta matglädje och riktigt bra råvaror få fler att äta godare mat från havet. Förutom rökt och gravad lax erbjuder vi rökt makrill, rökt sill, såser, röror, patéer och senap. Tidigare hette vi Falkenbergs Laxrökeri. Läs mer om oss på www.korshags.se.