Spicy salmon melt med krämig laxröra

Spicy salmon melt med krämig laxröra

Bröd som fylls med krämig laxröra på Korshags varmrökta lax Chili & Sesam, inlagd jalapeño och smakrik ost och steks gyllene i smör. Lunch på 15 minuter!

15 minuter  |  4 portioner

Ingredienser


portionsbitar à 125 g Korshags varmrökt lax Chili & Sesam

2


salladslökar

2


majonnäs

2 msk


ljus soja

1 tsk


brödskivor

8


riven lagrad ost, t ex cheddar

4 dl


inlagd jalapeño

1/2-1 dl


smör


Tillagning


1. Finfördela laxen och finhacka salladslöken. Blanda lax och lök med majonnäs och soja. 

2. Fördela hälften av osten på fyra av brödskivorna. Lägg på laxröra och jalapeño. Strö över resten av osten och lägg på de fyra resterande brödskivorna.

3. Stek mackorna i smör tills gyllene och osten smält.