Spicy salmon melt med krämig laxröra
Bröd som fylls med krämig laxröra på Korshags varmrökta lax Chili & Sesam, inlagd jalapeño och smakrik ost och steks gyllene i smör. Lunch på 15 minuter!
15 minuter | 4 portioner
Ingredienser
portionsbitar à 125 g Korshags varmrökt lax Chili & Sesam
2
salladslökar
2
majonnäs
2 msk
ljus soja
1 tsk
brödskivor
8
riven lagrad ost, t ex cheddar
4 dl
inlagd jalapeño
1/2-1 dl
smör
Tillagning
1. Finfördela laxen och finhacka salladslöken. Blanda lax och lök med majonnäs och soja.
2. Fördela hälften av osten på fyra av brödskivorna. Lägg på laxröra och jalapeño. Strö över resten av osten och lägg på de fyra resterande brödskivorna.
3. Stek mackorna i smör tills gyllene och osten smält.