Varmrökt Makrill dill ca 250g
Vildfångad makrill som vi omsorgsfullt varmrökt enligt traditionellt recept med enbär och färskflisad alved från Halland. Ett minutiöst hantverk där den färska veden ger en välbalanserad röksmak. Fileade för hand i fina bitar utan mittben. Kryddad med dill.
Nyckelhålsmärkt.
-
MAKRILLFILÉ (Scomber scombrus), salt, dill.
Fiskad med trål i Nordsjön IVa.
-
Näringsvärden per 100g
Energi 1000kJ/240kcal
Fett 17,8g
varav mättat 5,1g
enkelomättat 5,8g
fleromättat 5,3g
Kolhydrater <0,5g
varav sockerarter <0,1g
Protein 20,9g
Salt 1,2g -
Kylvara: 0 till +4°C.
Hållbarhet: Öppnad förpackning bör konsumeras inom 3 dagar.
Sortering: Förpackningen sorteras som plast.
Odlad i Norge.
Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige.