Varmrökt regnbåge ca 800g

Pinfärsk regnbågslax som vi varmrökt enligt traditionellt recept med enbär och färskflisad alved från Halland. De naturliga aromerna från veden ger en välbalanserad röksmak och fin karaktär. Tips! Låt stå i rumstemperatur i 30 minuter för att få fram de stora smakerna.

Hållbart odlad i Danmark.

ASC- och Nyckelhålsmärkt.

  • REGNBÅGSLAX (Oncorhynchus Mykiss), salt.

    Odlad i Danmark

  • Näringsvärden per 100g

    Energi 670kJ/160kcal
    Fett 7,7g
    varav mättat 1,2g
    enkelomättat 3,6g
    fleromättat 2,1g,
    Kolhydrater <0,5g
    varav sockerarter <0,1g
    Protein 22,3g
    Salt 1,9g.

  • Kylvara: 0 till +4°C.

    Hållbarhet: Öppnad förpackning bör konsumeras inom 3 dagar.

    Sortering: Förpackningen sorteras som plast.

    Odlad i Danmark.

    Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige.

oceaner av möjligheter

〰️

Se våra recept

〰️

oceaner av möjligheter 〰️ Se våra recept 〰️